a little party never killed nobody

 
Inspiration till vår insparksfest.

det är här vi hänger


Bumblebee

 
 
 
Älskar vädret!

Söndagsbrunch

 
/Mandelpannkakor/Hallon och avokado-smoothie/Croissant med fyllning

småfix

 
 
Rensat, röjt och fixat omkring lite. Nu känns allt mycket fräschare!
 

Frapino

 
Jag och Ella blev sugna på frapino, som de som finns på Espresso House eller Starbucks - så då testade vi att göra våra egna! Det var lite halvsvårt faktiskt, vi fick nästan hitta på receptet själva men tillslut blev det gott och smakade i princip likadant som hos de berömda kaffekedjorna. Lite roligt att testa!

ROMA

 
En av de sista dagarna i Frankrike åt vi på en jättemysig restaurang som hette Roma.
Vi hade en avskedsmiddag med flera stycken från resan and it was really nice... Saknar alla så mycket!

zara lookbook

 
Åå! Som den Gossip Girl-nörd jag är fastnade jag verkligen för Zaras höstkollektion, tycker det är jättesnyggt med den lite preppy stilen. Bilderna var också jättefina fotade i stadsmiljö, och verkligen lite high school på den mittersta bilden. Schnögt

Namnarmband

 
På marknaden i Frankrike fanns det ett stånd som sålde personliga armband!
Jag tycker att det är jättefint med namn-smycken, och eftersom jag har en speciell kärlek för armband blev jag helt kär i dessa!

Kvällsprommis

 

Sommaren är kort


besökte frisören


fint är det

 
Gotlandis

3 dagar

 
Lite standard sommarlovslunch. Om 3 dagar börjar skolan. Det är helt galet! Vart tog sommaren vägen? Vet inte riktigt hur jag känner inför skolan, både + och - men lite nervöst är det i alla fall!
 

enkelt


Försöker hitta motivationen

 
Har inte haft tid, eller lust, för träning någonting den här sommaren. Jag sprang lite i början, en gång i Frankrike och någon gång efter att jag kommit hem men så mycket mer än så har det inte blivit. Det har istället varit en maaaaassa onyttigheter, men det tycker jag hör till sommarlovet så det har jag ingen större panik över. På Gotland sprang Ella och jag nästan varje morgon, då körde vi joggingrundor, intervaller och en gång powerwalkade vi istället. Det kändes bra! Ska försöka komma igång igen med lite träning, för det mår ju kroppen bara bättre av. Och dessutom måste jag bygga upp mitt imunförsvar haha, blir sjuk hela tiden! Nej, nu kör vi!!

Gotlandsshopping

 
Vi köpte koppar. Och skålar, och tekannor. Det är i stort sätt det som finns att köpa Gotland, keramik. Det, och fårprodukter typ. MEN inga klagomål på det, jag tycker faktiskt att det är jätteroligt att gå omkring och titta i massa te-kaffe-kopp-skål-butiker. Jag kommer verkligen ihåg hur det var när man var liten och inte alls ville gå omkring i massa tråkiga lerbutiker som de vuxna älskade. Man drog mest omkring där, ätandes på en glass och hoppandes på att få åka hem. Men det är ju roligt!! Jag fick jättemycket lust (om man kan säga så) att inreda ett hus - eller ett rum åtminstone - när jag såg alla fina keramiksaker. När jag flyttar ut ska jag besöka Thord på Gotland. Och så var det med det. Dock är det bara den första bilden som kommer från Thord, den andra är en kopp vi köpte i någon tehandel i Visby. Tyckte den var rolig, and since I love pink... Oj vad mycket man kunde skriva om koppar.

saknade ♥


This is what we do

 

Vi tare lugnt. Igår flög Ella tillbaka till Stockholm, vilket betyder att jag får bada ensam haha.
Har istället legat vid poolen hela dagen och läst, det är sjukt varmt och jätteskönt. Äntligen lite sol igen!
 

glass

 

regn i visby


Gotlaaaaand

 
 Står på en åker i sann bonde-anda.
 
Tillbaka på Gotland! Vi brukar åka och hälsa på min farfar som har hus här på Gotland, så nu är vi här igen! Tyvärr har vädret inte varit på topp, men lite sol har vi fått nu de sista dagarna. Hoppas på meeeer! Annars har dagarna varit rätt lugna, jag och Ella har hängt vid poolen, tagit några joggingrundor, köpt paraplyn i Visby och cyklat omkring här på landet. Som det ska vara, helt enkelt.

RSS 2.0